jessicagunnarsson.blogg.se

Back home

Kategori: Allmänt

 Det känns faktiskt som att komma hem, känns sjukt bra men samtidigt lite konstigt!
Älskar mitt liv här, så härligt allting. Idag när jag gick mot tåget ifrån skolan i Amsterdam så kände jag mig hemma, jag är inte en turist, jag bor här!
 
Agge, Jacq och Aileen hämtade mig på Schiphol igår så åkte till dem och sov där, chillade med Jacq idag, sov två timmar på dagen, trött efter Sverige, pluggade psykiatri och kollade tv. Sen var det skola och tåg till Zaandam, min kära hemstad. Tog en promenad nu på kvällen också, är helt besatt av vädret, det är så härligt!! 

 

Arlanda

Kategori:

Sitter på Arlanda nu, flyger 18:30. Avslutade som sagt denna vistelse med middag med pappi och bröderna, mys.
4 veckor till i Amsterdam, blandade känslor. Skönt att komma hem till Sverige men tråkigt att lämna Holland och alla äventyr...men när ett äventyr slutar börjar nästa!!
Den här tiden har verkligen förändrat mig, vill ut på äventyr och uppleva massa nytt!!

Sista dagen i Sverige

Kategori: Allmänt

Vaknade hos Sandra och Robin, åt frukost och åkte hem till pappi. Pratade lite med bror och drack te.
Sedan blev jag taxiförare, körde Jimmy till en kompis i Vendel och Johan skulle till Örbyhus. Så då åkte jag en sväng till kusinen i Österbybruk!
Nu har jag packat väskan och väntar på att far ska sluta jobba, då ska vi in till Uppsala hela familjen (förhoppningsvis följer mor med) och äta mat tillsammans innan jag åker tillbaka till Holland.
Helgen har gått snabbt!!

Sunday

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe i brors soffa, har ätit middag med familjen precis, potatisgratäng, fläskfilé och bea. mums!
Igår så åkte jag in till uppsala och träffade mina änglar efter högskoleprovet. Så kul att träffa dom. Kvällen fick ett oväntat slut, hahah, då en av tjejerna inte är 18 år. Vi skulle till ett ställe där hon brukar kunna komma in men just igår så kollade de ID så vi åkte hem till Kerstin och somnade innan 00. Vaknade pigga imorse, åt scones och tog en promenad!
Sedan åkte vi in till stan och hämtade våra bilar som blev kvar där igår. Jag åkte till farmor och farfar, där även Ullis och Fredrik var. Kul att träffa dom!

Ikväll ska jag till kusin Sandra och ta det lugnt, sova i hennes nya hus! Jösses, vi börjar bli vuxna alltså!

Lördag

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem ifrån Högskoleprovet, död! Hjärnan pallar verkligen inte med att koncentrera sig så länge.. Men nu är det gjort iaf.
Ska fräscha till mig och åka och träffa tjejerna nu så det är bara samla energi, ta lite kaffe kanske! Mumsigt!

Fredag del 1

Kategori: Allmänt

Började dagen med frukost framför TVn, svensk TV med SVENSKA och SVENSKA undertexter, vad händer där?
Sedan så gjorde jag snickerkaka till mamma och slog in hennes presenter, hon fyller nämnligen år idag.
 
Sedan så gjorde jag en liten utflykt, var en sväng till jobbet och träffade Magnus, min käre kock! Fick med mig en kasse glass hem, helt ok... hehe.
 
Körde bil för första gången sen 16 september men det gick kanon, var kul!!
 
Sitter just nu och äter tjockpannkaka med farmors drottningssylt och grädde framför datorn!
 
 
 
 

hemma?

Kategori:

Nu har jag precis vaknat i min säng hemma hos pappa, känns skumt.. Och shit vad det är tyst!!!!! Vart är all trafik?

IKEA

Kategori: Allmänt

 
 
Köpte en fotoram på Ikea idag så nu har jag precis beställt bilder som jag ska sätta i ramen, smart va? Desa tre blidde det, bilden på Amsterdam stoooor och sedan de andra två lite mindre då deras kvalite inte var den bästa..

Weekend i Sverige

Kategori: Allmänt

Håller just på att tvätta lite kläder och packa för Sverige! Känns så skumt att jag ska hem för en helg.. vill träffa alla men samtidigt så trivs jag ju bra här så kommer nog inte bli några problem att åka tillbaka på måndag!

Igår efter jobbet, som gick sjukt bra, 4 intervjuer!! det ni!! Iaf, efter jobbet så åkte jag till Agga, Jacq, Aileen och Erik. Sov där och idag så åkte jag med Agge, Erik och Aileen till Ikea då Aileen skulle köpa ny säng. Sedan så skjutsade Agge och Erik hem mig till Zaandam så jag skulle hinna packa och fixa klart för Sverige. Åker tåg till Schiphol typ sju, har bara handbagage så det funkar prima!

mat

Kategori: Allmänt

Pasta med grädde, pesto, soya, räkor, avokado... jummie. Magnus (kocken på jobbet) skulle bli så stolt. Jag kan faktiskt laga mat, och gott är det ska ni veta!

psykiatri

Kategori: Allmänt

Känner mig riktigt duktig idag, vaknade, åt frukost och nu sitter jag och läser psykiari. Ska snart ta en paus och gå och handla mat, ska bara komma på vad jag ska äta för gott..
Tyckte det var lite kul, kändes lite opassande att de skriver att crack-rökning ger en enastående effekt.. så nu vet vi det. Fast sen kunde jag läsa om biverkningar, abstinens osv.. Testa inte!

En vanlig dag i Holland + bilder

Kategori: Allmänt

Jag tror inte att det är många saker som skulle förvåna mig här nu... Börjar vänja mig med det holländska samhället, skulle gärna ha det såhär i Sverige också.
 
Ja, efter jag hade shoppat så gick jag och shoppade, var dags för mat. Kyckling med philadelphiaost i mitten och råstekt potatis, mumsigt! Mat är så sjukt gott, skulle kunna äta hela dagarna! 
Sen var det holländska-kursen ikväll, går verkligen framåt alltså!
När jag kom hem till Zaandam så åt jag lite yoghurt och tog en promenix, njuter av vädret!
 
Här kommer lite utvalda bilder...
Tivolit på Dam idag när jag gick hem ifrån skolan! Så fint hur det lös upp.
Sushin som jag och Agge gjorde i lördags, sjuuukt gott!
Chokladdoppad frukt, jummie!
Hm, när var detta, någon gång i förra veckan. Äpple, snickerskaka, te och mjölk. Myyys.
 
 

Shopping

Kategori: Allmänt

Kom hem med en ny klocka, har tittat på den flera ggr så nu slog jag till!
En grå oversize tröja fick också följa med + present till mammi!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har precis ätit frukost och tittar på en föreläsning om psykossjukdomar. Är ett nytt moment på psykiatrin nu.
Igår fick jag inbjudan till att läsa en extra kurs i Folkhälsoproblem kring mat och ätande på distans. På 50% ifrån 4 november till 20 Januari så den slutar innan vårterminen börjar (om jag kommer in på psykologprogrammet, hoppas) så det var ju kanon!
Idag tänkte jag gå och kika lite på stan och sen laga mat och sen är det holländska-kurs.

Måndag

Kategori: Allmänt

En ganska effektiv dag ändå.. Pratade med Sandra på skype imorse. Tittade på föreläsningar för nya momenten för psykiatrin.
Klippte håret.
Kollade film, åt choklad, jordnötssmörs-macka och drack mjölk för att trösta mig själv.
Jobbade, två intervjuer.
Gick en promenad när jag kom ifrån tåget, det är så härligt väääder.
Nu vill jag se skräckfilm, äta popcorn, bli rädd och kramas... Såå, tur att jag har tre kuddar som jag kan krama!

Bad news

Kategori: Allmänt

Ååååh, fick nyss ett dåligt besked.. eller asså det är inte så allvarligt men kommer inte kunna träffa en saknad filur när jag är i Sverige.. Nu ska jag trösta med mig en film. Tack och hej,

Höstvärme

Kategori: Allmänt

 
 
Jesus vad fint väder det har varit här ett par dagar nu.
Asså det är ju Holland så det har ju regnat varje dag MEN det har varit väldigt fint och varmt! I onsdags när jag var inne i Amsterdam så var jag ute och vandrade i min sommarjacka och det var varmt, när jag gick till tåget vid kvart i fem så var det också varmt. Så härligt väder!
Och ikväll så gick jag en promenad och det är så härligt varmt, kunde lätt ha gått utan jacka!
Zaandam station..

Söndag

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt lugn helg. I fredags sá ákte jag till faster vid tre och umgicks med Aileen som hade slutat skolan. Vi var en svängt till stora köpcentrumet.
Pá kvällen sá gick Jacq och Aileen upp till sin pappa och jag hängde hos Agge. Vi kollade pá The voice of Holland och Snatch. Jag sov kvar här och igár sá skjutsade vi Jacq till färjan för hon har praktik i helgen. Sen stannade vi pá en marknad pá vägen hem. Väl hemma sá át vi frukt som vi doppade i smält choklad!!
Pá kvällen sá gjorde jag och Agge sushi, muuums!
Sen kollade vi pá film och sen sov jag kvar här inatt ocksá.
Idag ska vi ta en promenad och sen ska jag hem!
Imogon är det en ny vecka och pá torsdag áker jag till Sverige över helgen, längtar! Ska vi skönt att träffa alla saknade filurer!

amsterdam by night

Kategori:



Detta var i tisdags efter skolan, fint med lamporna!!

Fredag

Kategori: Allmänt

Men nu är det dags att göra något utav denna fredag, tänkte börja med en springtur och så får vi se vad dagen bjuder på!

Karusell

Kategori: Allmänt

Har hittat lite olika bilder, karusellen jag menar är den som lyser i mitten, som en pinne! 54 meter upp i luften! 
 Här ser man bättre hur man satt i den, man satt längst ut på "pinnen", satt folk på varje sida. Och så snurrade man runt. 
 Här får man en uppfattning om hur högt det är! Slänggungorna var också högt upp och som ni ser så är "pinnen" baom ganska mycket högre, man ser inte ens där man sitter.. Ja, jösses alltså.. Åkturen började med att vi klev i och så åkte vi högst upp och väntade på att de som skulle sitta på andra änden skulle gå i och vi satt där uppe ett tag, var så sjukt rädd då! Men det var samtidigt väldigt fint för det var på kvällen så det lös så fint och man kunder se så långt bort. 
 

Goede morgen

Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag och Jacqi gjorde pasta med kyckling och tomtatsås, mums! Sen självklart snickerskaka, standard.. Sen åkte vi tåget mot mitt jobb och hon fortsatte hemåt. Igår var det en riktigt dålig dag på jobbet, helt otroligt. Fick typ inga svar överhuvudtaget, kanske 6 som jag gjorde den första delen av intervju på och då var typ 3 över 74 och de andra tre tjänade för lite.. Så ingen intervju, kändes lite sådär men mentorn sa att jag hade gjort ett bra jobb och att då jag pratat så var det bra så det var skönt att höra. Fick även ett specialuppdrag det första jag gjorde så det var kul! Skulle ringa och låtsas vara en som behövde hjälp med min nya telefon och se hur väl supporten hjälpte mig, var lite svårt men det gick bra!
Efter jobbet så åkte jag till Sloterdijk (eftersom att tågen inte går som de ska pga, de bygger) och då var tåget mot Zaandam inställt så började vänta men då skrev Ahmed (en kille som jag och Jacqueline träffade på Halloweenfesten) att han och en kompis till honom skulle till tivolit på Dam och typ hänga i Amsterdam så då åkte jag in till Amsterdam istället. Vi åkte en karusell som var sjukt häftig, åkte 54 meter upp i luften så man kunde se hela Amsterdam!! Vet inte hur jag ska förklara hur den var men ska försöka hitta en bild eller något. Jag var så sjukt rädd innan, hahaha, men den var verkligen asrolig! Sen så gick vi till McDonalds där deras kompis jobbade och åt gratis, niiice. Sen skjutsade dom mig till Stationen och jag åkte hem och avslutade dagen med äpple, snickerskaka, te och mjölk och tänkte titta på alla missade avsnitt av Goede Tijden, Slecthe Tijden men jag somnade rätt snabbt såå blev ett halft avsnitt..

Livet

Kategori: Allmänt

Är så taggad på livet just nu, iiih! Fan va bra jag har det!
Snart kommer Jacqi hit så ska vi gå och handla något att baka och bara gotta oss, sen blir det jobb ikväll för min del, får se vad kvällen bjuder på!

Onsdagen

Kategori: Allmänt

Gårdagen var en intensiv dag! Hade pratat med Shkumbin (svenska killen ifrån jobbet) om utgång efter jobbet så på morgonen gjorde jag mig klar för det, eftersom att dagen skulle tillbringas på Albert Cuyp-marknaden med Jacqueline.
Vi möttes upp vid elva och åkte trem dit, kikade där, åt nybakad stroopwaffel!!
Sen åkte vi till stan och kikade lite där, avslutade med pasta på Julia's, sjuukt gott. Blev så sjukt trött efter maten, ville verkligen inte till jobbet men det var bara att göra det. Var en riktigt seg dag, fick mest nya nummer och då är antingen pensionärer (för gamla, vi vill inte intervjua) eller nummer som inte finns MEN ibland kommer ett guldkorn! Fick två som kvalificerade för intervjun så dom ska jag intervjua idag då de hade mer tid! Avslutade iaf dagen med två complets (färdiga intervjuer) så det var nice.
Shkumbin skulle inte ut och jag hade ju laddat för det så kollade vad Hanna skulle göra så jag hängde med henne till Flying pig 2 och hämtade hennes svenska kompis (som jobbar där) och åkte till Flying pig 1 (där Hanna jobbar). Chillade där med dom och alla gäster, älskar Holland, alla är så öppna och då är så mycket kulturer! Snackade med en kille ifrån London, är så sjukt intressant att prata med folk ifrån andra länder och andra kulturer! Pratade även med en svensk kille ifrån Trollhättan, alltid kul att träffa någon som kan svenska!
Missade mitt sista tåg och nattbussarna går bara torsdag-lördag så fick hänga på Flying pig till 5:17, hahah.. Tur att jag inte var själv!
Är en festival här i Amsterdam och det syntes på stationen, satt många människor och väntade på morgontågen!! (Klubbarna stänger runt 4/5 här så..) När jag sitter på tåget säger de (på holländska) - god morgon mina damer och herrar, denna sprinter åker till blablabla..
God morgon? Njaaaa!
Kom hem till Zaandam och åt en smörgås och drack te och somnade till "det regnar köttbullar".

Tisdag

Kategori: Allmänt

Förutom att se en Hammarbystickers så har jag
- pluggat psykiatri.
- skrivit tenta på internet.
- klarat tentan!
- gjort köttbullar, potatismos, brunsås. Saknades lingonsylt!!
- kollat på TV.
- varit på holländskakursen.
- och nu ska jag kolla Goede tijden, slechte tijden!

Hammarby

Kategori: Allmänt

Hahaha, asså tycker detta var så kul!! Stod vid ett övergångsställe i Amsterdam, tittar på stolpen och vad tusan gör denna stickers där liksom?? Hammarby tar över Amsterdam!

Fem veckor

Kategori: Allmänt

Hehehe.. Är inte alls fem veckor, är fyra.. Är inne på min femte vecka nu! 

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för en ny vecka igen. Vaknade vid halv nio imorse, gick ut på en promenad. Ligger en chokladfabrik här i Zaandam så större delen av promenaden var full av chokladdoft!!
Kom hem, åt fruksot och kikade på TV. 
NU MÅSTE JAG PLUGGA!!!! Är dock svårt att börja men har prov på psykiatrin denna vecka så måste verkligen. Ska läsa lite och sen väntar belöning i form av Stroopwaffel-glass!

Helgen

Kategori: Allmänt

Fredagens planer förändrades, Jacq och Aileen skulle till sin pappa och äta så jag stannade hemma. Gick iväg och köpte Entrecoté + frukt och glass. Fint ska det va. Jason hade gjort potatisgratäng som jag fick, snällt!
Sen så pratade jag lite med Philip på skype och streamade dating in the dark på holländska!
Lördagen började med frukost framför TV'n innan jag åkte till Amsterdam hem till Agge. Jag och Jacq skulle kika efter något att ha till halloweenfesten på kvällen. Slutade med att vi såg ut såhär, twins! 

 
Var en rolig kväll, kul att träffa nya människor och Holland är ju för underbart alltså. Så många kulturer och så mycket olika människor. Träffade en kille som hade bott i Finland och som kunde svenska, haha, asså vad är oddsen? Händer bara i Holland. Är verkligen helt imponerad över blandningen av människor, kul!
 
Idag så tog vi det lungt på morgen och runt ett så åkte vi till Nemo, det är ett ställe typ som Tom Tits men experiment och vetenskap. Jag, Jacq och Aileen var nog äldsta där, haha, men det var roligt!
 
Åkte hem ifrån Amsterdam vid fem, gick och handlade och åt middag. Nu har jag precis ätit klart, plockat undan i köket och allt och nu borde jag plugga..
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag, IGEN!!

Dagen började med frukost framför datorn, sen pluggade jag psykiatri. Skulle kolla på en föreläsning på datorn och somnade, haha.. så fick kolla igen!
Sen har jag ätit mat och läst Emil i Lönneberga på holländska.
Får se vad kvällen bjuder på, sa troligtvis hem till kusinerna och chilla. Imorgon kväll är det halloweenfest som gäller!

My room

Kategori: Allmänt

 
Här är hur mitt rum ser ut just nu, nu är det verkligen hemma. Är så sjukt, kan inte riktigt förstå att jag
 bor själv, i ett annat land. 
Det är är helt galet hur fort tiden går, på måndag har jag bott här i fem veckor, asså fem veckor? Vart tar tiden vägen?

 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag så började dagen med lite ensam mamma söker och frukost!
Sen gick jag en sväng på stan här i Zaandam och då hände en sjukt oväntad sak, once in a lifetime typ.. haha.
Sen var det jobb ikväll, tre intervjuer, PROOOO!
Nu: skype med Kerstin!

Onsdagsmys

Kategori: Allmänt

Kom hem, åt lite rester. Jag hade gjort lax som jag stekte i soya och limejuice + salt och peppar med kokt potatis, avocado+ruccola+rödlöks-sallad och creme fraiche, muuums! Nu sitter jag i sängen med popcorn, ett glas mjölk och ska titta på goede tijden, slechte tijden!
Kerstin var trött så vi hoppas på skypedejt imorgon!!!

Work

Kategori:

Sitter och väntar på tåget på väg hem ifrån jobbet, nu kom det, sweet! Gick bra idag, två intervjuer!! Träffade en till svensk tjej idag + en svensk kille, kul!
Nu ska jag hem och prata med Kerstin på Skype, ska bli spännande att höra hur läget är i Sverige.
Ska även äta lite rester ifrån middagen, jag måste skryta och säga att det var fett gott!!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag redan, jag fattar inte hur tiden går så fort? Är inne på min fjärde vecka här, fjärde vecka? Fattar det inte själv!
Holländskan gick bra igår, känns som det går framåt och jag lär mig hela tiden, det underlättar ju att jag hör det hela tiden och jag försöker prata holländska i den mån jag kan.
Dagen har gått fort, var ute och sprang på morgonen. Sen kollade jag lite på TV och pluggade holländska + psykiatri. Kom hem för en stund sen, var ute och handlade mat. Snart kommer Jacqueline hit så ska vi äta mat tillsammans sen ska jag till jobbet!

Mina skor

Kategori: Allmänt

Här har vi mina nya skor, inte så bra bild för tog med webkameran, hehe. lat tjej. Men de är iaf vinröda!
 

Tisdag

Kategori:

Har spenderat dagen hemma hos kusinerna. Var till stora köpcentrumet en sväng.
Sen mötte jag Aileen vid skolan och hon behövde också dit så jag följde med! Köpte ett par skor som jag hade tittat på! Kan lägga upp en bild ikväll!
Nu ska jag iväg till skolan sen blir det hem och kolla goede tijden, slechte tijden och äta snickerskaka!!


Måndag

Kategori:

Inatt så sov Jacqueline hos mig, vi kollade på TV och åt snickerskaka!!
Idag så var jag ute och sprang sen så blev det frukost och en dusch!
Sen har jag pluggat psykiatri och så var jag och handlade mjölk åt Jason, som är sjuk, snäll jag!
Vid kvart i fyra åkte jag till jobbet, en intervju idag, helt ok!
Efter jobbet åkte jag hem till kusinerna så sover hos dom. Får se vad morgondagen bjuder på för äventyr!

Söndag

Kategori: Allmänt

Igår så pratade jag med min söta vän Bella på morgonen, hoppas verkligen att tjejerna kommer hit!!
Sen så tog jag en promenad och handlade lite mat och tänkte sattsa som tusan!! Sen så skrev Hanna, tjejen som jag jobbar med att hon skulle ut med sina svenska kompisar som var här över helgen så då kokade jag nudlar och blandade i lite jordnötssmör.. haha. hade tänkt göra jordnötssås men den tiden fanns inte!
Åkte in till the flying pig, där hon jobbar och hängde med henne, hennes kompisar och jobbarkompisar plus tre killar ifrån Skottland. Var trevligt!! Det blev ganska sent innan vi skulle ut så jag hade mest hunnit till leidseplein innan jag skulle ta bussen till tåget om jag skulle gått med så jag gick direkt till stationen och åkte hem och sov.

Idag så vaknade jag, åt frukost och återhämtade mig innan jag åkte in till Amsterdam på marknad. Kollade på marknaden och så såg jag att det var en loppmarknad i närheten så jag tänkte att jag skulle gå dit och titta, jag har ju all tid i världen!! Kollade på mobilen hur jag skulle gå men kunde inte hitta dit, efter att ha irrat runt en stund så gav jag upp och började gå tillbaka men då såg jag skyltar igen så började gå tillbaka, en annan väg denna gång! och då så hittade jag fram tillslut! Köpte tre ljuslyktor och en spargris som är målad med holländskt tema.

Pinnarna som står i typ en flaska till höger är något som ska göra så det luktar gott. Aileen fick en sån av sina pojkvän när hon fyllde år och det luktar sjukt gott i hennes rum så nu hoppas jag på samma effekt, vanlij ska det lukta!
 
När jag kom hem ifrån marknaden så blev det mat, kyckling med paprika, böngroddar, jordnötter, nudlar och jordnötssås, sjukt gott!! Sen så har jag gått en promenad med kameran. Det har varit väldigt fint väder idag, det är så fint här. Idag har jag varit på sjukt bra humör, känner mig så fri. Jag kan göra precis vad jag vill och jag känner mig stark, jag bor själv och jag tar hand om mig själv, en häftig känsla!!

Nu kommer det lite bilder

Kategori: Allmänt

Nu är det lördag morgon, eller klockan är kvart över tolv nu. Har varit ute och sprungit en runda sen gjorde jag äggröra med champinjoner till frukost! Nu har jag precis satt mig i soffan efter en dusch och nu tänkte jag lägga upp lite bilder.
 
Här är en bild ifrån första fredagen jag var här. Jacqueline och Rodney kom hit och så åt vi pannkakor, gillar den här bilden för den visar hur det var. Jag och Rodney började äta och Jacq stod som en mamma och gjorde pannkakor.
 
De kommande
 
bilderna är ifrån i torsdags, då var jag ute på en liten fotopromenad och tog lite bilder i Zaandam. 
Husen man ser här är Zaandams centralstation!
Jag kan sitta i mitt fönster och läsa!!!Det h'r satt på dörren till kusinerna när Aileen fyllde år. Då hade Emelie, lillkusinen som går i förskolan skrivit detta, så söt!
Dessa söta varelser finns där min Faster har sitt sommarhus!
 

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Herregud, redan fredag igen!
Igår efter jobbet så åkte jag hem till Jacqueline, Agge och Aileen. Jacqueline hade sovmorgon idag så vi kollade på TV när jag kom och sen gick vi upp runt åtta imorse. Sen åkte vi tillsammans till Hoofddorp, en stad typ en kvart ifrån Amsterdam, med tåg. Hon åkte till skolan och jag åkte in till centrum och kikade i lite affärer. Köpte ett par byxor och en sjal! Sen så satte jag mig och åt lunch, vilket i Holland innebär en smörgås. Jag åt en med tomat, mozzarella och pesto, sjukt god! Till det blev det mjölk! Samtidigt så läste jag lite psykiatri och sedan så mötte jag upp Jacqueline på stationen vid kvart över två när hon slutat skolan. Då åkte vi hem till dom och bara tog det lugnt.
På kvällen så skulle Jacqueline och Aileen upp till sin pappa så jag åt middag med Anneli och sedan så tittade vi på Goede tijden, Slechte tijden och The Voice of Holland. När det slutade så skjutsade hon hem mig, så jag har precis borstat tänderna och lagt mig i sängen. Nu blir det film och sen sova.

Onsdag kväll

Kategori:

Suger på rubriker. haha..
Har precis kommit hem ifrån jobbet, sitter i soffan och kollar fotboll, fattar inte att jag skrev det där. Byter nog kanal snart.. Jobbet gick bra, fick göra min första hela intervju idag!! 35 minuter på telefon med samma dam, men hon var trevlig och förstående eftersom att det tog lite lång dit pga att det var min första intervju. Fick en till intervju men han blev sur för att det tog lång tid så han la på efter halva, inte bra!!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag redan, tänkte först skriva tisdag men inte det..
Igår så tog jag en springtur, duschade och tvättade på morgonen. Effektiv tjej! Sen pluggade jag lite innan jag åkte till Amsterdam och umgicks med Faster Pilla och Emelie innan de åkte hem till Sverige igen igår kväll. Var holländska på kvällen så efter middagen hemma hos Faster Anneli så tog jag bussen in till stan. Holländskan gick bra, men det går snabbt framåt men det är roligt!
Åkte hem, åt en smörgås med jordnötssmör och drack mjölk ur förpackningen, haha, livskvalité! Kollade på Goede tijden, slechte tijden och slog på Safe House men somnade typ direkt. Pratade med Sophie också, så den 16 november kommer hon hit och stannar över helgen, roligt!
Idag så har jag inte gjort så mycket, kollade på HIMYM, avsnitt två nu! Sen så åt jag frukost, pluggade, gick och handlade, kollade på tv och nu har jag precis ätit mat och diskat. Idag blev det pasta carbonara, gott!
Nu ska jag vänta till klockan blir kvart i fyra och gå till tåget och ta mig till jobbet.

Första arbetspasset

Kategori: Allmänt

Jag jobbade till halv nio sen så gick jag och Hanna tillsammans mot spårvagn och tåg. Jag gick till tåget som går 20:51 och hon till spårvagnen. Var hemma typ tio över nio, är väldigt skönt att jobbet är på "rätt" sida om Amsterdam OCH att tåget passa så bra, får vänta typ tio minuter på tåget men det är bra så jag hinner ifrån jobbet!!
Tog en smörgås med jordnötssmör och ett glas mjölk när jag kom hem, mums!
Nu ska jag kolla på Goede tijden, Slechte tijden och sen sova. Imorgon är en ny dag.

Bildbomb

Kategori: Allmänt

 
 
Aileen och jag i förra veckan. 
Mer än så blev det inte, haha. Min kamera strejkar så för göra ett nytt försök en annan dag..
Nu ska jag göra mig klar, packa ner Aileens snickerskaka som jag bakat till hennes födelsedag och bege mig hem till kusinerna så jag hinner säga grattis till Aileen innan jag ska till jobbet ikväll. Första passet, nervöst. Ni får hålla tummarna!