jessicagunnarsson.blogg.se

Back in Vendel

Kategori:

Hemma i Vendel..
Har ätit för mycket av pappas köttgryta och hasselbackspotatis och pepparkakor så nu har jag ont i magen men det var det värt. Längtar till imorgon så jag får träffa mina tjejer!!!!

Packat och klart

Kategori: Allmänt

Ja, nästan så. Skum känsla.. Ikväll klockan 11 är jag på svenska mark om allt går som det ska. Pappi ska hämta mig, nu längtar jag hem. Längtar efter familjen och mina fina tjejer.
Har förhoppningsvis några härliga dagar framför mig när jag kommer till Sverige.

Imorgon är det över

Kategori: Allmänt

Igår så åkte jag hem till kusinerna och faster + Erik. Jacqueline och tre av hennes kompisar var där och så åt vi mat och snackade. Chokladfondue och frukt också, mums.
Idag så vaknade jag, åt frukost och gick till ett köpcentrum i Norra Amsterdam. Köpte en klänning, jättefin!
Sedan åkte jag hem till Zaandam, har packat ned i stort sett allt nu. Endast kläderna jag ska ha idag + imorgon och sovkläderna kvar. Borde få plats!!
Sedan tog jag en springrunda och nu har jag precis ätit mat, sedan blir det skola.

Monday

Kategori: Allmänt

Bild ifrån lördagen hemma hos Nezim med folk från halva världen!
Nu är det måndag och tiden tickar på. Två dagar till Sverige, skumt!
Har börjat packa lite nu på morgonen, även pluggat lite. Effektiv tjej. Ska ta en promenad nu sedan kanske kika en film!
 

Sista helgen i Amsterdam

Kategori: Allmänt

Gårdagen fick en oväntad twist. En kille som går på min holländska är med någon slags organisation som gör att han tar emot personer som är ute och reser, visar det Amsterdam osv. Så igår hade han middag hemma hos sig så jag åkte dit. Folk ifrån Litauen, Argentina, Tyskland, Holland, Ukraina, England och lilla jag ifrån Sverige. Kul!
Åt middag och dansade där sedan åkte vi till en salsa-club. Var inte så kul så vi åkte vidare in till Amsterdam och dansade hela natten. Sedan soooova. Har sovit hela dagen idag, varit och åkt en kanalbåt i Amsterdam, så fint!
Imorgon ska jag börja packa, helt stört!!! Sen ska jag hem till Jacq och gänget och äta middag, mys. 

Lördag

Kategori: Allmänt

Har haft en riktig lördagsmorgon, vaknade och kollade klart på filmen jag somnade till igår. Mamma ringde så pratade lite med henne. Sedan äggröra med champinjoner och te.
Pluggade lite och nu har jag precis kikat en till film.
Var lite barnvakt åt Alana också, haha.. Jasons dotter, hon är ju för söt alltså.
Nu måste jag göra något, kan inte ligga här hela dagen.. Rätt skönt men ska nog ta en promenad nu.
Shkumbin, den lille svikaren skulle bort denna helg så blir ingen good-bye party i helgen inte.

Fredagen

Kategori:

Skrev två sidor om ätstörningar, ska läsa igenom det imorgon och sen skicka in! Sedan pratade jag med Philip, åt middag, gick en sväng till Primark och köpte en tröja, gick en promenad, gjorde ansiktsmask och duschade. Nu ligger jag i sängen och tittar på Skyfall, har precis ätit fruktsallad. mums!

Fredag

Kategori: Allmänt

Sista helgen nu! Jisses vad tiden gått snabbt!

I onsdags så åkte jag och Jacq hem till henne efter att vi ätit Kapsalon och jag har precis kommit hem ifrån de, därav inget inlägg igår.
Igår var jag in till Amsterdam och gick i Vondelpark, vackert och fint väder!
Var tänkt att jag skulle cykla lite i Amsterdam idag men det är dåligt väder så jag åkte hem istället. Kikade lite på stan och nu MÅSTE jag plugga. Ska skriva en text om ätstörningar, intressant men vet inte riktigt vart jag ska börja men det löser sig.. Ska sätta mig vid köksbordet, mer inspirerande än att sitta i sängen, då blir det inget gjort för min del.
Får se vad helgen bjuder på för äventyr!

Anne Franks hus

Kategori: Allmänt

Idag ställde jag alarm(!!!!) på 8:30 sååå ska jag inte klaga. Men känns att jag är van att sova länge!
Åt frukost och åkte in till Amsterdam. Gick på Anne Frank-museumet. Var väldigt häftigt att se. Rummen de bodde i, hennes dagbok, bilder, filmer, brev, texter som de skrev och papperena där de står att de deporteras till Tyskland.. Mycket känslor där inne.
Sedan vandrade jag runt och tog lite bilder i Amsterdam, tyvärr så blev dom väldigt mörka då vädret är typiskt Holland idag..
Nu har jag ätit lite mellis och pluggat och snart kommer Jacq, då blir de Kapsalon. Jummie!

Godmorgon Världen

Kategori: Allmänt

.. vilket underbar dag, säg vart går färden, vart åker vi idag?
Ja, känner mig lite sådär extra glad idag.. Ska klä på mig och åka till Anne Franks hus nu, kanske inte så kul på det sättet men intressant!
Sedan kommer Jacq hit efter skolan då ska vi äta Kapsalon (en slags kebab). Jummie! Lite kul fakta.. Kapsalon = frisör på holländska så maträtten heter frisör! Gott

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag läst klart allt kring ätstörningar, tittat på en TV-program om ätstörningar och nu lyssnar jag på en radio-program.
Tog en lång promenad i det härliga vädret! Sedan kom jag hem och lagade mat. Pasta Carbonara och avokado. Jummie. Strax på väg till skolan för näst sista lektionen!

Måndagen som var en söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en typisk söndag, fast har ändå fått mycket gjort. Kastade i en maskin tvätt när jag vaknade, åt frukost och pluggade. Sedan kikade jag film och vilade. Torktumlade kläderna och kollade film/halvsov. Vek kläder och dammsög rummet. Sedan lunch och MTV: Sedan tog jag en springtur och nu hänger jag här igen. Dricker te och äter youghurt med tända ljus. Ska slå på en film nu tänkte jag!

Bilder

Kategori: Allmänt

Zaanse Schans! 
Zaanse Schans.
Sinterklaas kom till Zaandam!
Scheepvaartmuseum.
På Scheepvaartmuseum i Amsterdam! Båten är en kopia av båten som användes av ost-indiska kompaniet,
 
 

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags så gick jag upp klockan kvar över sju, så tidigt har jag inte gått upp sedan högskoleprovet!! Andra hyresgästen var lika chockad som mig.. han frågade om jag hade ramlat ut ur sängen.. haha..
Mötte iaf upp Sophie på Schiphol, så åkte vi hem till mig och lämnade hennes väska, åt lite mellis och åkte till Zaanse Schans. Är ett område i Zaandam där de har gjort som en by som är en museum med väderkvarnar och typiska holländska hus, såklart gör de ost också! Sedan back till Zaandam, Twilight!! Var spännande och slutet, jisses!
Sedan gick vi hem och bara chillade, pratade en massa strunt.
Lördagen började med frukost och sedan så gick vi ut och hälsade Sinterklaas välkommen! Sedan gick vi lite på stan. Hem, middag och fixade oss. Sedan in till Amsterdam! Gick först till Rembrantsplein och kikade sen vidare till Ledseplein och Paradiso. Dansade natten lång. sedan nattbuss hem. Idag gick vi upp och gjorde oss redo för en ny dag, åkte in till Amsterdam och gick på museum! Sedan vandrade vi lite i Amsterdam och åt mat. Sedan mot flygplatsen. Nu har jag precis kommit hem, sitter och dricker te sen ska jag nog sova. Blev inte mycket sömn inatt!

Imorgon smäller det

Kategori: Allmänt

Tog en skön promenad igår, var så varmt och härligt! Satt på en parkbänk, lyssnade på musik och njöt! Kan tillägga att jag satt i jeans och tröja och det var verkligen varmt! Galet!
Sen blev det lite bråttom men jag hann hem och käka iaf! Sen till jobbet, en intervju igår! 
Justja, igår så ringde de ifrån Ipsos på dagen och sa att detta är min sista vecka pga att vi snart har ringt alla nummer och de som är anställda direkt via Ipsos måste ha jobb kvar till nyår så då fick lilla jag gå. Men skulle ändå ha velat sluta nästa vecka så det var lugnt, får hitta på massa annat kul nästa vecka. Tänkte kanske åka in till Amsterdam och gå på något museum.
 
IMORGON kommer Sophie, helt stört vad tiden flyger iväg! Ska ta tåget kvart i åtta hemifrån så jag hinner i tid, vet inte exakt vilken ankomsthall och så, bättre att va i tid! Sen får vi se vad vi ska hitta på, vi ska iaf på Twilight imorgon på eftermiddagen!
 
Idag har jag inga planer direkt, har inte ens kollat hur det ser ut utanför gardinen.. Kollade precis klart på filmen jag kollade på innan jag somna igår, sjukt fin. I am Sam hette den, se den. 
Ska ner och äta frukost nu sedan kanske ut en sväng om det är fint väder. Sen är det jobb ikväll, känns ganska skönt att det är sista passet. hihi.. men kommer nog bli rastlös nästa vecka om jag inte hittar på något så får se till att göra det!
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och kikar på Magnus Betnér på youtube. Har ätit frukost precis. Vet inte vad jag ska hitta på idag, chilla. Ta en promenad. Sen är det jobb ikväll!

amsterdam

Kategori:

Sitter just nu och chillar på en parkbänk i Amsterdam.. Dom hade inte min tröja här heller! Synd..
Strax skola!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jacq kom som sagt hit igår, vi gjorde frukotsallad med glass och pratade en stund. Idag vaknade vi runt tio och gick upp och åt frukost! Sedan en sväng på Primark! Köpte armband, ett halsband och ett par ko-tofflor till mor. haha. Ursnygga!
Sen köpte vi med oss en varsin bakelse hem och fikade framför TV´n. Hon åkte hem med bussen kvar över tre och sedan dess har jag skrivit lite kommentarer kring fetma och surfat lite på internet. haha.. Nu ska jag äta mat och åka in till Amsterdam och gå till skolan! Kanske kika om de har min tröja, hihi..

Promenad

Kategori: Allmänt

Tog en härlig promenad idag, solen sken och kändes som det var vår!
 
Nu har jag precis ätit mat och nu blir det jobbet!

En ny vecka

Kategori: Allmänt

Dags för en ny vecka igen. Men denna vecka är lite annorlunda, på fredag kommer Sophie hit! LÄNGTAR!
Idag vaknade jag och gick ned och laddade en tvättmaskin, gjorde en äggröra och pluggade. Så effektiv!
Nu torktumlar jag kläderna, skönt att slippa hänga tvätten!! Räcker med att jag måste tvätta! När det är klart tänkte jag ta en promenad. Sedan ska jag kommentera den sista texten kring fetma, sedan ska vi bara diskutera tills på onsdag, det ska nog inte bli några problem!
Ikväll blir det jobb och sedan kommer Jacq hit!! Hon har höstlov denna vecka så hon sover här och sedan får vi se vad vi hittar på imorgon. Primark är iaf bokat!

Söndag

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt lugn helg, har varit skönt!
Igår så åkte jag hem till faster eller först till ett köpcentrum i norra Amsterdam för jag skulle kolla efter en stickad tröja som jag vill ha men som inte fanns i min storlek i Zaandam. Det fanns inte där heller så får kika i stan innan skolan på tisdag!
Hemma hos faster så hände inte så mycket. Mina böcker om ätstörningar till kursen hade kommit så kikade lite i dem, ska bli intressant! Börjar med den delen på onsdag.
Idag så har jag pluggat lite och tagit en springtur. Sjukt skönt! Och nu har jag hittat perfekta rundan!!! (Lite sent men, haha)
Nu ska jag strax gå iväg och handla middag. Ska nog kolla efter den stickade tröjan också, de kan ju ha fått in en i min storlek. Åh, den är så fin!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och försöker plugga lite.. Men har ingen motivation, börjar bli tungt nu. Längtar hem..
Igår så var jag ut och shoppade lite, kom hem med en top och en sjal. Sen käkade jag middag, hängde vid datorn, tog en kvällspromenad, kom in, duschade, åt tacochips med gucamole och tittade på film.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, det visar sig. Nu blir det iaf frukost.

Hemlängtan

Kategori: Allmänt

Idag längtar jag hem.. Men det är bara bita ihop. Ska ut och kika i lite affärer nu tänkte jag sen får vi se vad som händer.

Bildbomb

Kategori: Allmänt

 
 När jag var på Schiphol och skulle med flyget hem. Kände mig som en affärskvinna när jag gick med mitt handbagage och mitt kaffe. 
 Planet var försenat.. men det gick ingen nöd på mig. Mötte Jacq som hade praktik sen tittade jag på HIMYM.
 Var så less när vi äntligen kom på planet och hade ont i huvudet, var länge sen jag hade ätit eftersom att det blev försenat så köpte detta för 55 kronor. 
 Ibland är det förbud mot att dricka alkohol på gatan!!
 Söndagens pannkaksfrukost.
 Myyyys
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid nio, gick ned och gjorde äggröra med skinka i. MUMS! Nu har jag pluggat, skickat in min text kring fetma + kommenterat en text ifrån en person i gruppen. Var en till som hade lagt upp sin text så ska kommentera den senare. Skönt att slippa kommentera hela gruppen samtidigt!
Nu ska jag ta en promenad och när jag kommer in ska jag nog lägga upp lite bilder. Har lagt in bilder på datan nu på morgonen så tänkte att ni skulle få se några också.

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Tog en kvällspromenad när jag kom hem ifrån jobbet. Är så härligt väder, säger det hela tiden. haha.. men det är verkligen inte kallt, är så härligt att vara ute och gå på kvällarna. Kommer få en chock när jag kommer hem till Sverige och det är vinter.. 
 
Kände mig lycklig när jag gick med Mumford & Sons i öronen och bara gick och tittade på alla vackra hus. Livet är så sjukt underbart hörrni! Det gäller att njuta medans man kan för man vet aldrig när det tar slut. 
 

Jag hade en plan

Kategori: Allmänt

Jag hade en plan ja, men gick upp på rummet och skulle klä på mig för att gå ut men kände.. varför gå när man kan springa, haha.. så tog en springrunda så sen blev det nästan lite bråttom att hinna handla och laga mat men det gick kanon. Nu sitter jag här och äter. Nudelwook med kyckling, en mix av grönsaker (inte mixade utan lite olika sorter!!) och jordnötssås. Dricker mjölk såklart. mumma!
Strax dags för jobb.

Promenad

Kategori: Allmänt

Har en plan 1. Tar en promenad 2. Handlar mat 3. Kommer hem 4. Skriver klart uppgifterna

Motivation tack

Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH. Orkar inte plugga idag! Så nu fick jag ur mig det.. Har verkligen ingen lust MEN är skönt när det är klart så ska kämpa på!
Tvättar mina sängkläder nu så ikväll kan jag krypa ned i en nybäddad säng!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Efter jag hade ätit så ville jag bara lägga mig i sängen, äta popcorn och titta på film hela kvällen MEN det var bara att åka iväg till skolan. Gick ganska snabbt. Sen hem i regnvädret. Nu sitter jag och dricker te och tittar på Cast Away.
Imorgon är det onsdag, plugg och jobb!

Pluggstuga

Kategori: Allmänt

Tiden rullar iväg, har dock hunnit med ganska mycket idag. Vaknade, fixade frukost och kikade klart på Big fish. Sedan tog jag en springrunda, så härligt! Duschade och satte mig för att plugga. Nu har min andra kurs börjat, folkhälsoproblem kring ätande.. Så nu ska jag skriva en text om läkemedel/kirurgi/kostnader kring fetma tills på måndag. Har läst det jag ska och börjat skrivit. Är dock alltid svårt med första uppgiften, för man vet inte riktigt hur det är tänkt att man ska skriva osv, men ska nog bli bra!
Åt nyss lite mellis, äggmacka med pesto!

Livet på en pinne

Kategori: Allmänt

Dagens mat var kött, torttelini med spenat i, avokado, creme fraice och tomatsås i en enda röra, gott!
Sen var det jobb, en intervju. Var en riktigt seg dag, bara massa recall's och då är det få svar! Men men, tiden går ganska snabbt ändå. Har precis kommit hem, gjorde te och knäckebröd med jordnötsssmör och gick upp på rummet. Så spelar tysken gitarr och sjunger, så mysigt. Funderar på om jag ska poppa lite popcorn och kika klart på filmen som jag började titta på igår, somnade. Någon förvånad??

Proffs

Kategori: Allmänt

Kom på en sak jag glömt skriva. På jobbet i torsdags så var det en av "mentorerna" som kom och sa något till mig (hörde inte så bra då en person svarade när jag ringde) om att det skulle hända något speciellt idag (i torsdags). Så jag tänkte först att jag skulle få något specailuppdrag igen men ingen sa något förens strax innan åtta. Då kom en annan mentor och sa att han behövde prata med mig och så gjorde han en min typ som "oooooj, vad har jag nu gjort" och skrattade lite men jag tänkte ändå, vad är detta nu då? Men var inte så orolig för det går bra för mig på jobbet, tycker jag! 
Sen så kom han med sitt papper (de lyssnar på intervjuer och sätter betyg på hur man läser frågor och massa) och så sa han - nu har du jobbat här en månad och då har du passerat prövotiden, hur tror du att det går för dig? jag - bra, tror jag. Då sa han - ja, det gör det verkligen. Grattis, vi vill att du stannar och tog mig i handen. Så tittade vi på pappret och då hade en som kunde svenska satt betyg på mina intervjuer och jag hade 3.1 och man ska sikta mot 3. Jag hade alltså fått några 4-or, sjukt kul!! Han var jätteglad och sa grattis flera gånger och tog mig i handen och så visade han att jag har i snitt 0.45 intervjuer/timme och snittet för svenskarna var 0.33/timme så det var kul att höra! Så sa han - du får lugna ner dig lite, då gör så att dina kollegor ser dåliga ut. Haha.. 
Så nu kan jag vara stolt!! Är ju väldigt bra referens, har ju verkligen på papper att det gått bra!

Sju veckor

Kategori: Allmänt

Kan inte tro det själv.. Sju veckor i Amsterdam?
Helt galet vad tiden går! Men det händer saker hela tiden, jag trivs och mår bra så är inte konstigt att tiden går!
Har verkligen svårt att veta om jag tycker det ska bli skönt att komma hem eller inte. Amsterdam är ju verkligen en helt underbar stad men saknar alla i Sverige. Ska hem nu iallafall så får vi se vart jag hamnar i framtiden!

Idag ska jag vara lite hemmafru, haha. tvätten ligger i tvättmaskinen och jag sitter vid köksbordet och pluggar. Ska borsta tänderna efter frukosten nu och dammsuga mitt rum. Sedan blir det nog en promenad för att få lite luft, och handla mat! Sedan ska jag plugga lite till innan det är dags att åka till jobbet ikväll.

Barhäng

Kategori: Allmänt

Gårdagen var soft, åkte in till Amsterdam vid åtta och mötte upp Shkumbins kompisar, Conny & Simon. De var helt vilse stackarna, haha.. Hade gått runt i cirklar och alltid kommit tillbaka till Damrak. 
Vi bestämde oss för att röra oss mot Rembrantsplein så vi tog spårvagnen dit. Satte oss på Escape och snackade skit. Sedan skulle Shkumbin, som varit hemma och tittat på Inters match, komma in till Amsterdam. Då gick vi till Leidseplein och satte oss på en annan bar, var fett mysig. Var typ som en ungdomsgård faaast med alkohol.. haha.. eller vad vet jag, ungdomsgårdar i Hollands kanske serverar alkohol, skulle inte bli förvånad!
Sedan så gick vi till en bar som Shumbin brukade gå till och hängde där tills vi rörde oss mot nattbussarna, de åkte mot Shkumbin och jag gick till stationen och åkte hem. Var så skönt att komma hem, åt en smörgås med salami och ost och drack mjölk, vilken lycka.
 
Simon och Conny pratade om pannkakor typ 2 ggr/timme igår så blev så sjukt sugen på pannkakor så när jag vaknade imorse så ville jag ha pannkakor.. Andades lite och till slut så bestämde jag mig för att gå till affären, det var det värt!!
Dock höll jag på att få ett nervöst sammanbrott, hahah.. jag är verkligen dålig på att steka pannkakor. Men jag kom på ett sätt att lösa det, göra små! Sen skärde jag honungsmelon och tog Stroopwaffelglass till. MUMMA!
Pannkakan uppe till höger är med ost på, sjukt gott! Typiskt Holland, de gör alltid massa konstigt med all mat, lägger på massa annat på pannkakorna och de friterar gärna!
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu kom jag precis hem efter en dag hos släkten, har chillat, varit med när Jacq klippte sitt långa hår, varit på marknaden och druckit te. 
Igår så kom Jacq hit vid fem, vi åt pepparstek med råstekt potatis, champinjonsås (då de inte har bea?????) samt sallad med avokado. Blev väldigt gott! 
Sedan åkte vi in till Amsterdam på bio, vi såg Ted. Var väldigt rolig! När bion var slut så kom Jacqs pappa och hämtade oss och så åkte vi hem och sov, hehe, trötta tjejer! 
 
Nu ska jag försöka få tag på Shkumbin och se vad grabbarna ska hitta på ikväll, jag vill dansa! Sen måste jag klura ut vad jag ska äta också, kanske blir rester ifrån gårdagens lunch, smidigt! 
 

Promenad i Zaandam

Kategori: Allmänt

När jag hade vaknat till och ätit frukost så tog jag en promenad, skönt att bara gå. Hittade även en second hand-affär där jag hittade på tre kor till mamma (hon samlar på kor). Sedan gick jag och handlade på vägen hem. 
Känner mig lite hemskt, Jason, som jag bor hos, har en städerska och hon städer även mitt badrum, vilket är nice.. men det känns lite konstigt att hon ska städa det åt mig men tackar inte nej. Kommer dröja tills jag har råd med en städerska såå! 
Nu ska jag kika på film!

Fredag

Kategori: Allmänt

Torsdagens planer blev ändrade, men det var bara kul!
Jobbade och sen var väl tanken att åka hem och äta melon och glass men inte det. Shkumbin hade två svenska vänner på besök och han frågade om jag ville hänga på in till Amsterdam så varför inte? Satt och umgicks på en bar och sedan gick vi och dansade! Vid tre så tänkte vi gå och äta något men allt var stängt så de tog nattbussen hem till Shkumbin och jag tog mig till stationen för att ta tåget hem ( trodde jag) men tydligen så går inte tåget på torsdagsnatten så då tänkte jag, nattbussen går ju på torsdagen och det hade den ju gjort.. lite för tidigt bara.. så då skulle jag egentligen ha behövt väntat 1,5 timme på stationen, utomhus då man inte får vänta inne på stationen på natten. Så jag tog en taxi hem till Zaandam. Lite ovärt då taxin kostade 15 ggr mer än en tågbiljett men jaja.. Kom hem säkert!
Nu ska jag ut och gå en sväng tänkte jag, ikväll blir det bio med Jacq!

Torsdag del 2

Kategori: Allmänt

Pluggade psykiatri så nu känner man mig ganska nöjd med den texten!
Sedan tänkte jag ta en promenad och fota lite men det började regna så jag gick en sväng på stan. Hittade inget speciellt. Köpte med mig mango till kvällen och avokado!
Nu har jag precis ätit mat och tittar på karatefylla. Snart dags att bege sig mot jobbet!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jisses vad dagarna går.
Igår så vaknade jag, pluggade psykiatri, gick lite på stan, pratade med Bella på skype, lagade mat, ÅT (mat är livet, hehe), pluggade lite mer, jobbade. En intervju, helt okej. Sen hände en lite kul grej, dom lägger till nya nummer typ en gång i månaden eller nåt och igår så tog det slut med nummer så vi fick gå hem kvart över åtta istället för halv nio. Synd att det inte hände tidigare för man får betalt för den tid man skulle vart där men kom iaf hem en halvtimme tidigare så det var nice. När jag kom hem så gjorde jag äggmacka och te. Pratade lite med far i telefon och sen blev det The shining, så störd film.. Avslutade med big fish för att vara på den säkra sidan och slippa mardrömmar, hehe. men somnade ganska snabbt.

Idag så vaknade jag och tog en springrunda, märktes att det var ett tag sen. Har haft ont i vaderna så var lite rädd för benhinneinflammation men nu gjorde det inte ont så det var niiice. Sprang iaf hela tiden men var helt död efter men det är soft, då vet man att man ansträngt sig! Gjorde omelett med salami och champinjoner till frukost.
Nu ska jag plugga psykiatri, tänkte bli klar med det denna vecka för nästa vecka börjar min andra kurs om folkhälsoproblem kring ätande, är skönt att bara ha en sak i taget!